Σινεμά|06.09.2024 10:25

Only murders in the building: Ανανεώθηκε για 5η σεζόν - Πότε θα προβληθεί

Newsroom

Η επιτυχημένη σειρά «Only Murders in the Building» ανανεώθηκε για 5η σεζόν στο Hulu, συνεχίζοντας το ταξίδι της στον κόσμο του μυστηρίου και της κωμωδίας.

Όπως και στις προηγούμενες σεζόν, ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια. Οι νέες περιπέτειες των αγαπημένων χαρακτήρων αναμένονται στο δεύτερο μισό του 2025.

Η είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου στις 27 Αυγούστου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου. H ερασιτεχνική podcasting τριάδα, παλεύει με τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στο φινάλε του τρίτου κύκλου, γύρω απο την κασκαντέρ και φίλη του Charles, Sazz Pataki (Jane Lynch).

Ενώ συνεχίζουν ν' αναρωτιούνται εάν η Sazz ή ο Charles ήταν το υποψήφιο θύμα, η έρευνά τους, τους οδηγεί στο Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ, ετοιμάζει μια ταινία για το podcast «Only Murders». Στην τέταρτη σεζόν εμφανίζονται επίσης η Meryl Streep, o Zach Galifianakis, η Eva Longoria, και άλλοι διάσημοι ηθοποιοί, προσθέτοντας περισσότερη λάμψη και ταλέντο στη σειρά.

To «Only Murders in the Building», το οποίο προβάλλεται στην Ελλάδα από το Disney+, κέρδισε αμέσως την αποδοχή κοινού και κριτικών, με την τρίτη σεζόν να λαμβάνει 21 υποψηφιότητες για Emmy, ανάμεσά τους και για τις ερμηνείες των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez.

Disney+Σελίνα ΓκόμεζΣτιβ ΜάρτινΜάρτιν Σορτ