Σινεμά | 02.10.2024 13:44

Daniel Day Lewis: Δεν αποσύρεται από την υποκριτική όπως είχε πει το 2017 - Τον «έπιασαν» σε γυρίσματα ταινίας!

Newsroom

Και εκεί που κανείς δεν το περίμενε ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις (Daniel Day-Lewis) έκανε μια σοκαριστική επιστροφή στην υποκριτική αφού ο ίδιος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το επάγγελμα το 2017.

Ο καταξιωμένος Βρετανός ηθοποιός εθεάθη στα γυρίσματα ταινίας στο πλευρό του Σον Μπιν στο Μάντσεστερ, επτά χρόνια μετά την υποτιθέμενη συνταξιοδότησή του και έμοιαζε πραγματικά αγνώριστος.

Ο 67χρονος χολιγουντιανός σταρ παρέδωσε μία Οσκαρική ερμηνεία το 2017 στην ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον, «Phantom Thread» και τότε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την υποκριτική.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει καθώς σύμφωνα με την DailMail εθεάθη να γυρίζει μια ταινία με τίτλο «Avelyn» όπου ο Μπιν πιστεύεται ότι παίζει τον ρόλο ενός πρώην στρατιώτη.

Αν και δεν είναι γνωστό ακόμη ποιον ρόλο παίζει, ο Ντεί Λιούις εθεάθη με ένα χακί τζάκετ και λευκό κράνος καθώς οδηγούσε μια μηχανή με συνεπιβάτη τον Μπιν. Ωστόσο, ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει κάποιος καθώς προφανώς είχε υποστεί μεταμόρφωση για τον ρόλο που θα υποδυθεί.

ηθοποιός