Σινεμά|05.04.2019 22:53

Νέο τρέιλερ για το Mary Poppins Returns (pics+vid)

Newsroom

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό φιλμ φαντασίας «Mary Poppins Returns». Η δράση της νέας ταινίας εξελίσσεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1930 και παραμένει πιστή στα βιβλία της Travers P.L. O Michael Banks μαζί με τα τρία του παιδιά ζει στο σπίτι της οδού Cherry Tree Lane, αρ. 17. Μετά τον απρόσμενο θάνατο της γυναίκας του, η οικογένεια περνά δύσκολες στιγμές. Τότε καταφτάνει στο σπίτι των Banks η Mary Poppins, η οποία φροντίζει να μπλέξει όλη την οικογένεια σε αξέχαστες περιπέτειες και να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής.

Στον ομώνυμο ρόλο η Emily Blunt, ενσαρκώνει τη διάσημη νταντά που έκανε αγαπητή τη Julie Andrews. Στο καστ συναντάμε, επίσης, τους Meryl Streep, Colin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters, David Warner, και τον Dick Van Dyke. Στο σκηνοθετικό τιμόνι της ταινίας κάθισε ο Rob Marshall (γνωστός από τα «Annie» και «Chicago») και το σενάριο έγραψε ο David Magee.

Η Disney έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης από τους κληρονόμους της Travers και, ταυτόχρονα, την υποστήριξη του Richard Sherman, που έγραψε μαζί με τον αδελφό του, Robert, τη μουσική και τα τραγούδια της κλασικής ταινίας, ανάμεσά τους και το «Chim Chim Cher-ee» που βραβεύτηκε με Όσκαρ, όπως και το soundtrack.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Walt Disney είχε αναλάβει προσωπικά τον άθλο του να πείσει την Travers P.L. να παραχωρήσει τα δικαιώματα για τη «Mary Poppins» του 1964. Θέμα με το οποίο ασχολήθηκε η ταινία «Saving Mr. Banks» με τον Tom Hanks και την Emma Thompson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο, η διαδικασία, αυτή τη φορά, μοιάζει να ολοκληρώθηκε πολύ πιο εύκολα κι ανώδυνα.

Η «Merry Poppins Returns» θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 19 Δεκεμβρίου 2018. 

ταινία