Σινεμά | 21.11.2019 18:32

Katy Keene: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα από το spin off του «Riverdale» (vid)

Newsroom

Η Lucy Hale, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Pretty Little Liars», πρωταγωνιστεί στο spin off του «Riverdale» που έχει τίτλο «Katy Keene». Η νέα σειρά ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων χαρακτήρων από τα Archie Comics, της Katy Keene (Lucy Hale), της Josie McCoy (Ashleigh Murray), του Jorge Lopez (Jonny Beauchamp) και της Pepper Smith (Julia Chan) καθώς προσπαθούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στην μόδα και στον τομέα της μουσικής στη Νέα Υόρκη. 

Το «Katy Keene» θα διαδραματίζεται σε ένα εντελώς καινούργιο μέρος και θα είναι διαφορετική από τον προκάτοχό της. Όπως είπε η Hale στο W Magazine: «Το Katy Keene είναι πολύ πιο φωτεινό. Έχει να κάνει με τέσσερις φίλους, που αισιόδοξα προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη. Ο τρόπος που γυρίσαμε το πρώτο επεισόδιο είναι σαν old-school Νέα Υόρκη».

Η νέα σειρά, η οποία θα είναι μιούζικαλ, τοποθετείται χρονολογικά μετά τα γεγονότα του «Riverdale», όταν οι πρωταγωνιστές διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Berlanti Productions, η Archie Comics, η Warner Bros. Television, και η CBS Television Studios.

Το «Katy Keene» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο CW στις 6 Φεβρουαρίου του 2020

 
RiverdaleKaty Keene