Πολιτισμός | 24.09.2019 18:31

Game of Thrones: Ο «Τζον Σνόου» δεν έχει δει την τελευταία σεζόν

Newsroom

Για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», της σειράς-φαινόμενο που καθήλωσε για σχεδόν μια δεκαετία εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, έχουν ειπωθεί τα πάντα. Κάποιοι -λίγοι- την απόλαυσαν, ενώ μια τεράστια μερίδα των φαν της σειράς τη μίσησε.

Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν αποτέλεσε τροχοπέδη για την υστεροφημία του GoT, που σάρωσε το βράδυ της Κυριακής στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες, κερδίζοντας 12 βραβεία Emmy.

Στo πλαίσιo της μεγάλης τελετής ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος υποδυόταν για όλα αυτά τα χρόνια τον Τζον Σνόου, αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει δει τα επεισόδια του πολυσυζητημένου τελευταίου κύκλου.

«Δεν έχω δει ακόμα την τελευταία σεζόν, αλλά γνωρίζω καλά τι χρειάστηκε για να γυριστεί. Ήταν μια δουλειά πολύ δύσκολη και όλοι έβαλαν σε αυτή όλη τους την αγάπη και όλη τους την ενέργεια» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ως προς την αντιπαράθεση με τον κόσμο, ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου ήταν ξεκάθαρος. «Νομίζω πως εμείς ξέραμε ότι κάναμε το σωστό, όσον αφορά την ιστορία και ξέραμε ότι ήταν σωστό και για τους ήρωες, διότι ζήσαμε μαζί τους για 10 χρόνια. Η αντιπαράθεση δεν είναι κάτι που μας επηρέασε πραγματικά». 

GoTΚιτ ΧάρινγκτονGame of ThronesΤζον Σνόου