Gigifiogos: Σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι γίνεται... του σούσι
O σεφ Σταμάτης Τσίλιας θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του δραστήριου wine bistro φτιάχνοντας ιαπωνικά ρολάκια και όχι μόνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έχουν ήδη διοργανωθεί αρκετές ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες αφιερωμένες σε ελληνικά οινοποιεία στο Gigifiogos. Τώρα το oινο-κεντρικό μπιστρό του Περιστερίου με τη γοητευτική θεατρική ατμόσφαιρα εγκαινιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αποτυπώνουν με διαφορετικούς τρόπους τη σχέση της γεύσης και του κρασιού. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, με καλεσμένο τον Σταμάτη Τσίλια, έναν σεφ που ασχολείται επί χρόνια με την ασιατική κουζίνα, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του μαγαζιού της Κώστα Βάρναλη, συνδυάζοντας θαλασσινά, φρούτα και λαχανικά, σάλτσες και πικάντικες μαγιονέζες σε τέσσερα inside out rolls και συμπληρώνοντας το κουαρτέτο με μια πικάνια tataki. Ο σομελιέ του χώρου Βασίλης Παπαδόπουλος θα αναλάβει να συνοδεύσει το σούσι με τα κατάλληλα κρασιά και η ομάδα της κονσόλας του Gigifiogos τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977655507
Μπλόκο στην ακροδεξιά Λεπέν: Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση - Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια
Εικόνες ντροπής: Άνδρας πέθανε σε πεζοδρόμιο της Θήβας - Στη Λιβαδειά το πιο κοντινό πλήρωμα του ΕΚΑΒ
Διπλωματία χωρίς φίλτρο: Άγκυρα και Τελ Αβίβ σε νέο πόλεμο λέξεων
Προσήχθη ο «Παλαιοχριστιανός» - Βρέθηκε κοντά στη δομή που φιλοξενούνται τα παιδιά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr