Food & Drink | 02.07.2020 14:11

Τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά ψητά στο eatme αυτής της Κυριακής!

Newsroom

Το κλειδί για τα πιο πετυχημένα ψητά είναι η μαρινάδα και ο τρόπος που θα τα ψήσουμε, σε κάρβουνο, στο γκάζι ή ακόμα και σε ηλεκτρική ψησταριά ή στον φούρνο. Με τις συμβουλές και τις συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα, που θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του eatme που κυκλοφορεί στις 5/7 με το Έθνος της Κυριακής, θα  μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ψήσετε σωστά και να απολαύσετε τα πιο νόστιμα κρέατα, ψάρια & θαλασσινά: μοσχαρίσιες και χοιρινές μπριζόλες, αρνίσια και χοιρινά παϊδάκια, κοτόπουλο, λουκάνικα, ολόκληρο ψάρι, καλαμάρια, θράψαλα και γαρίδες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Σπιτικά παγωτά και σορμπέ, εύκολα και απλά, με ή χωρίς παγωτομηχανή. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την πλούσια γεύση του χειροποίητου!

Ακόμα:

  • Ιταλική Κουζίνα: 4 είδη πέστο για λαχταριστά πιάτα με ζυμαρικά.
  • Ξεχωριστές συνταγές με ντομάτες που αυτή την εποχή κλείνουν μέσα τους όλη τη γεύση του καλοκαιριού.
  • Το ψάρι στις κουζίνες του κόσμου: Σεβίτσε, Ταρτάρ, Σασίμι, Καρπάτσιο, Μαρινάτο
  • Μαθαίνουμε τα πάντα και μαγειρεύουμε με τσένταρ, ένα από τα πιο δημοφιλή τυριά του κόσμου.
  • Summer punch: Φτιάχνουμε πολύχρωμα και δροσερά κοκτέιλ με την βοήθεια των ειδικών
  • Οινικό ταξίδι στο Αιγαίο: Βουτάμε στις λευκές ποικιλίες κρασιού.
  • Φτιάχνουμε φριτάτα, από τα πιο νόστιμα πιάτα του κόσμου, με πρωταγωνιστή τα αβγά.
  • Ιδέες για να μαγειρέψετε τα πιο νόστιμα πιάτα του καλοκαιριού: Τσιγαριστά βλίτα με κολοκυθάκια και φασολάκια, Πιπεριές με ταμπουλέ, Μελιτζάνες φούρνου με ντομάτες και πάπρικα, Σιουφιχτά με κιμά κοτόπουλου και φινόκιο, τα κλασικά Γεμιστά και πολλά άλλα ακόμη.                                                                            
  • Guest Chef: ο Μανώλης Παπουτσάκης δηλώνει μάγειρας της κρητικής κουζίνας και, ακόμα και αν μαγειρεύει συχνά κάτι διαφορετικό, κρατά πάντα τον τρόπο και την ουσία που έχει διδαχτεί από την μαγειρική του τόπου του.