Food & Drink|24.11.2021 09:00

Στο καινούργιο Cup or What? για καφέ και γευστικά σνακ

Newsroom

Περνάς στο δρόμο για τη δουλειά για έναν εσπρέσο ή καπουτσίνο στο χέρι, μια μπάρα δημητριακών, ψημένη ή raw, ένα κρουασάν κι ό,τι άλλο σου γυαλίσει από όσα είναι παραταγμένα στη βιτρίνα, κάνεις αργότερα, μέσα στη μέρα, μια στάση για ένα ελαφρύ γεύμα στα λευκά του τραπεζάκια. Το Cup or What? του Ομίλου Καστελόριζο, που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στην οδό Φοίβης, στο κέντρο της Γλυφάδας, έχει μια μεγάλη γκάμα γλυκών και αλμυρών σνακ για όλες τις ώρες.

Ο νέος αυτός φωτεινός, χαλαρός χώρος με τα γήινα χρώματα και τα φωτιστικά που θυμίζουν ψάθινα καπέλα ξεκινάει από τις 8 το πρωί με καφέ της ιταλικής εταιρίας Galliano (μπορείτε να τον αγοράσετε και αλεσμένο ή σε κάψουλες για το σπίτι ή το γραφείο), ζεστή σοκολάτα σε διάφορες εκδοχές, αφεψήματα, φρέσκους χυμούς και smoothies που συνδυάζουν φρούτα, λαχανικά και υπερτροφές, για όσους θέλουν μια πρωινή ώθηση. Και μετά είναι τα μπολ δημητριακών, τα κέικ και τα cookies σε διάφορες γεύσεις που βλέπεις στα βάζα, οι πίτες...

Εκτός από πολλά διαφορετικά σάντουιτς (με κοτόπουλο, με καπνιστό σολομό, με ψητή μελιτζάνα, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα κ.ά), στο Cup or What? βρίσκει κανείς και μια σειρά από ελαφριά πιάτα με υγιεινό προσανατολισμό που έχει επιμεληθεί ο σεφ Βασίλης Καφαλούκος, εδώ και χρόνια συνεργάτης του ομίλου. Οι πένες ολικής άλεσης με ψητά μανιτάρια, αρακά και μανούρι, μια σαλάτα με κινόα, κρέμα από ταχίνι, σπανάκι και βινεγκρέτ με λάιμ, μια πράσινη σαλάτα με baby φύλλα μαρουλιού, σταφίδες, καρύδια, κρέμα και blue cheese και μια ρυζοσαλάτα με κοτόπουλο ταντούρι είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις του.

Cup or What? Φοίβης 11, Γλυφάδα, τηλ. 2108940500. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 8.00–21.00.

φαγητόκαφέςΓλυφάδασνακ