Food & Drink
|
16.03.2022 08:20
«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
NewsroomΑν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
Διαβάστε ακόμη
- CNN: Ο θάνατος του Σινουάρ αναγεννά τις προσπάθειες των ΗΠΑ να βάλουν τέλος στον πόλεμο του Ισραήλ: Μήπως είναι μάταιος κόπος;
- Reuters: Το «φονικό σάντουιτς» που ακρωτηρίασε την Χεζμπολάχ - Η Μοσάντ κατασκεύασε και πούλησε τους βομβητές
- Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε
- Κακοκαιρία: 70 θανατηφόρες πλημμύρες τα τελευταία 45 χρόνια στην Ελλάδα – Οι πιο επικίνδυνοι μήνες