Food & Drink|05.10.2022 09:00

Το μυστικό για πιο πικάντικη μπεσαμέλ

Newsroom

Αν η σάλτσα μπεσαμέλ που ετοιμάζετε σας φαίνεται αρκετά απαλή και μάλλον «παιδική» για τη συνταγή και τους …ουρανίσκους που προορίζεται, υπάρχει τρόπος να της προσδώσετε γευστική ένταση. Μπορείτε να κάνετε την επίγευσή της πιο πικάντικη, προσθέτοντάς της 1 με 1½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη και ανακατεύοντας καλά.

Θα της δώσετε, έτσι, μια ιδιαίτερη, γευστική ένταση, που θα αρέσει σε όλους.

Για πιο πλούσια γεύση στην μπεσαμέλ

Η κλασική συνταγή της μπεσαμέλ απαιτεί μόνο καλό βούτυρο, αλεύρι, φρέσκο γάλα και καρυκεύματα. Ανάλογα με τη χρήση της μπορείτε, αν θέλετε, να την εμπλουτίσετε κι άλλο προσθέτοντας τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας, αφού κρυώσει το βασικό μείγμα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

tipsμπεσαμέλμουστάρδα