Food & Drink|26.10.2018 12:18

Γρήγορες κι εύκολες σαλάτες: Η δροσερή

Newsroom

Δροσερή σαλάτα με βάση το γιαούρτι, το αγγούρι και τον άνηθο. Σερβίρεται κρύα.

Υλικά

  • 2 αγγούρια κομμένα σε ροδέλες
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2-3 κλωνάρια άνηθο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λάδι
  • Ξίδι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγουράκια. Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο ξίδι και ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με αυτήν τη σος τα κομμένα αγγουράκια. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο. Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.
σαλάτεςσαλάτα