Food & Drink|02.10.2024 11:07

Στο PALEOS απαγορεύεται η δημιουργική κουζίνα!

Newsroom

Νέα άφιξη στο Θησείο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ο λόγος για το PALEOS, όπου γίνεται μια προσπάθεια αναβίωσης ελληνικών συνταγών των παππούδων και των γιαγιάδων μας χωρίς περιττές φιοριτούρες. Αυθεντικές γεύσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες σε κλασικές συνταγές, που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδος, συνθέτουν ένα μενού που έχει σύνθημα το «Αληθινό ελληνικό φαγητό χωρίς φανφάρες».

Πίσω από το Paleos βρίσκονται ο Άγγελος Δαμουλιάνος και η Φωτεινή Παντζιά, που αποτίνουν φόρο τιμής στην προπολεμική ταβέρνα του Άντζουλου στην Κεφαλλονιά, παππού του Άγγελου. Στη σάλα και τον μεγάλο εξωτερικό χώρο με την αδιάκοπη περατζάδα, θα δεις να κυκλοφορεί ο δίσκος με τα μεζεκλίκια της ημέρας, από τα οποία διαλέγεις και παίρνεις ό,τι θέλεις, ενώ το σκίτσο του Άντζουλου στον τοίχο, κοιτάζει με ύφος.

Στο PALEOS, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα προσεκτικά επιλεγμένο μενού με 10 κυρίως πιάτα (μέγιστη τιμή €9,50) και 12 πιάτα μεζέδων (€4,50). Κάθε πιάτο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του εστιατορίου να προσφέρει ανεπιτήδευτες γεύσεις από την πλούσια ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Το μενού στο PALEOS κινείται σε απόλυτα ελληνικούς τόνους με τα μαγειρευτά να έχουν τον πρώτο ρόλο. Μοσχαράκι κοκκινιστό, αρνάκι κλέφτικο, σουτζουκάκια και μουσακάς, παρασκευάζονται ακολουθώντας κατά γράμμα συνταγές χαμένες στο χρόνο.

Καθημερινά τα απογεύματα και τις Κυριακές από το μεσημέρι, ζωντανές μουσικές υπόσχονται κέφι και ανεβασμένη διάθεση, με μια νότα νοσταλγίας για τις παλιές ταβέρνες.

Infο: PALEOS Meze Tavern | Αδριανού 3, Θησείο | Κρατήσεις: 210 3213170 | Καθημερινά 8:30 – 01:00, Κυριακές από το μεσημέρι

εστιατόριαελληνική κουζίναΘησείοεστιατόριο