Food & Drink|20.02.2020 14:51

Την Τσικνοπέμπτη το Po' Boys το γυρίζει... στην προβατίνα

Newsroom

Φανταστείτε να κάθεστε στα τραπέζια απέναντι από τα κατακόκκινα ντραμς, τη γνωστή λαμαρίνα που είναι γεμάτη από συναυλίες και τα κάδρα με τις καντίνες και τις μπάντες πνευστών της Νέας Ορλεάνης και καθώς περιμένετε γεύσεις με άρωμα Λουιζιάνα και Τέξας (σούπα gumbo, πικάντικα λουκάνικα andouilles, νοτιο-αμερικάνικο BBQ και τα λοιπά) να έρχεται... προβατίνα. Στο Po’ Boys του John Higgins και του Βασίλη Σπόρου στου Ψυρρή, για την Τσικνοπέμπτη σας περιμένουν προβατίνα-πορκέτα με κρέμα μετσοβόνε, προβατίνα pulled ‒σαν να λέμε ξεψαχνισμένη‒, λουκάνικα προβατίνας και σιγοκαπνιστό κοκορέτσι.

Όλα τα παραπάνω θα βγαίνουν κατευθείαν από τον γνώριμο smoker (μια ειδική κατασκευή που σιγοψήνει/σιγοκαπνίζει το κρέας σε έμμεση επαφή με τη φωτιά) του μαγαζιού, ενώ ο γειτονικός ξυλόφουρνος θα κινείται κι αυτός στο κλίμα της ημέρας ψήνοντας μοσχαρίσια steaks. Mαζί τους θα βρείτε τηγανητά γλυκάδια και αμελέτητα με sauce tartare (!), τραγανές χειροποίητες χορτόπιτες με λιωμένα τυριά, κροκέτες από καλαμπόκι και, μόνο για την ημέρα που παραδοσιακά το κρέας έχει την τιμητική του, επιλεγμένες μπίρες από τη συλλογή του στη λογική του 1+1 δώρo.

Pο’ Boys Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ. 2103234672

προβατίναΤσικνοπέμπτη