Food & Drink|26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Σε δημόσια διαβούλευση το νέο κυρωτικό πλαίσιο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
- ΗΠΑ: Ξάνα πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ο Μάικ Τζόνσον - Ανανέωσε τη θητεία του ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ
- Στην Ελευσίνα το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Αναστάσιο - Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του
- ΟΗΕ: Πάνω από 2.200 νεκροί στη Μεσόγειο το 2024