Στο Aρχηγείον μπορείς να φέρεις το δικό σου κρασί
Τα κεμπάπ και τα λαχματζούν πρωταγωνιστούν, το αγαπημένο σας κρασί όμως μπορεί κάλλιστα να κάνει μια guest εμφάνιση.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Εκεί στο Γέρακα, ο ξυλόφουρνος δουλεύει στο φουλ, βγάζοντας παστουρμαδόπιτες, πρασόπιτες, πεϊνιρλί, λαχματζούν και έξτρα πληθωρικά σαγανάκια, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα διάσημα κεμπάπ, τα σουβλάκια και τα χοιρινά μπριζολάκια, το μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα κι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες ωρίμανσης. Σ’ αυτό το φιλικό σενάριο ελληνικής κρεατοφαγίας, μπορεί να κάνει κάλλιστα μια... guest εμφάνιση το αγαπημένο σας κρασί: στο Αρχηγείον έχετε τη δυνατότητα να συνοδεύσετε τα πιάτα του πλούσιου μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Αγοραστός με τη φιάλη ή τις φιάλες που θα φέρετε μαζί σας, μια πρακτική πολύ αγαπητή στους οινόφιλους, που συνηθίζεται στο εξωτερικό και που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά κι εδώ. Το corking fee (χρέωση σερβιρίσματος) είναι €3.
Θεσσαλονίκης 25, Γέρακας, 2106616220
Ερευνητές ανέπτυξαν ακουστικά που μπορούν να εντοπίσουν πρώιμα σημάδια Αλτσχάιμερ - Πώς λετουργούν
Κατά της διαγραφής Σαμαρά ο Καραμανλής: Η κριτική δεν αντιμετωπίζεται με πειθαρχικά μέτρα - Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία
Εορταστικό ωράριο 2024: Πότε ξεκινάει - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
Σε τροχιά κλιμάκωσης ο πόλεμος στην Ουκρανία; Το επόμενο βήμα του Πούτιν, τα πυρηνικά και ο παράγοντας Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr