Delta Restaurant: Νοέμβριος με ρόδι και λεβάντα
Φέρνει στο pop up εστιατόριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δύο νέα πιάτα εμπνευσμένα από τα δέντρα και τα βότανα του πάρκου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και η ομάδα του Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλωσορίζουν τον Νοέμβριο με νέες γευστικές προτάσεις, συντονισμένες με το πάρκο, που, κεντημένο με μια μεγάλη αρωματικών φυτών και λουλουδιών, κάθε μήνα βάφεται σε διαφορετικά χρώματα κι έχει ανάλογα πολλές γεύσεις και μυρωδιές.
Αυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν το ρόδι και η λεβάντα. Εμπνέουν τα δύο πιάτα που προστίθενται στο à la carte menu του pop up εστιατορίου που λειτουργεί κάθε Κυριακή στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Είναι μια σαλάτα με κόκκινη κινόα, μαύρες φακές με ρόδι και dressing από ξύδι ροδιού και ένα φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο σε μπαχάρι, μοσχολέμονο, λεβάντα και μέλι που σερβίρεται με μαύρο ρύζι.
Μπορείτε να τα δοκιμάσετε από τις 16.00 έως και τις 24.00, συνδυάζοντάς τα με τα υπόλοιπα πιάτα ελληνικής κουζίνας που υπογράφει ο γνωστός σεφ. Νωρίτερα, από τις 11.00 μέχρι τις 16.00 σερβίρεται κυριακάτικο brunch.
Delta Restaurant Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, τηλ. 2168091288
Μήνυμα Μπάιντεν με πολλαπλούς αποδέκτες: Τι είπε για τις αμερικανικές εκλογές - Η κρίσιμη απόφαση για τη στάση των ΗΠΑ στο μεσανατολικό
Aνδρουλάκης: «Έβγαλα το ΠΑΣΟΚ από τις συμπληγάδες του δικομματισμού και τώρα θα έρθουν αυτοί να κάνουν τα εύκολα;»
Φρίκη στην Τουρκία με τη διπλή γυναικοκτονία: Αποκεφάλισε 19χρονη και πριν είχε σκοτώσει μια άλλη - Είχε σχέση με τα θύματα
«Ξηλώθηκε» ο διοικητής του ΑΤ Ομόνοιας μετά την αυτοκτονία του 29χρονου κρατούμενου - Είχε προηγηθεί απόδραση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr