Ελλάδα | 25.11.2020 13:11

Συγκλονίζει η σύζυγος του Dj Decibel: Θεέ μου να τον προσέχεις

Newsroom

Η είδηση του θανάτου του 39χρονου Dj Decibel (Δημήτρης Μπέλλος), ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό και δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 39χρονος Δημήτρης Μπέλλος ήταν αντικαπνιστής, σύμφωνα με το περιβάλλον του, και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό για τρεις βδομάδες. 

Η σύζυγός του, συντετριμμένη, μη μπορώντας να πιστέψει ακόμα αυτό που έχει συμβεί, έγραψε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της. Την ανάρτησή της συνόδευε ένα βίντεο με ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, προτού ο κορονοϊός τους χωρίσει για πάντα.

Η ανάρτηση της συζύγου του Δημήτρη Μπέλλου

«Τι μπορώ να σου πω... τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου... μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες δύο αγγελούδια... τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου... τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις... δεν σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας... ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου... εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου, θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα... ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας... μα πάνω απ' ολα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!!
Για μας ζεις αιώνια... Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρά μας!! Θεέ μου να μου τον προσέχεις...»

djDecibelΚορονοϊός