Ελλάδα|08.12.2020 09:48

Καιρός: Περιορίζεται η κακοκαιρία στα βορειοδυτικά - Πότε αναμένεται νέα επιδείνωση

Newsroom

Για σήμερα Τρίτη, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας περιμένουμε γενικά βελτιωμένο καιρό με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί, λίγες συννεφιές, οι οποίες θα είναι περισσότερες στη δυτική Ελλάδα και το νοτιοανατολικό Αιγαίο, οπότε και θα έχουμε πρόσκαιρες τοπικές βροχές οι οποίες προς τα βόρεια, βορειοδυτικά τμήματα θα ενταθούν προς το βράδυ.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο νότιοι 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Παράλληλα, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της. Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία και να έρθουν πάλι βροχές και καταιγίδες όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη, προς το τέλος του μήνα αναμένεται πολύ κρύο και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε χιόνια, ακόμα και στην Αθήνα.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

καιρόςβροχέςκαταιγίδεςκακοκαιρία