Ελλάδα | 27.06.2021 11:03

Γλυκά Νερά - Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Η Καρολάιν φοβόταν και έψαχνε σπίτι να φύγει

Newsroom

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος και σύζυγός της, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δε θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συνήγορος Μυλωνοπούλου: H Καρολάιν έψαχνε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της επικαλούμενης συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού αποκάλυψε ότι η Καρολάιν έψαχνε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα. Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η ίδια, η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στην Ελένη Μυλωνοπούλου ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, σημείωσε επίσης η κ. Μάρκου.

Όλες οι ειδήσεις

3+2 προνόμια για εμβολιασμένους: Διασκέδαση 2 ταχυτήτων, QR code στα μαγαζιά

Μετάλλαξη Δέλτα: Κρούσματα σε εφήβους στην Ελλάδα, στο τραπέζι ο εμβολιασμός 15 – 18 ετών

Καιρός - ΕΜΥ: Καύσωνας με καταιγίδες την Κυριακή, πότε θα δροσίσει

ΔΝΤ: Γιατί έρχονται αυξήσεις 25% στις τιμές των τροφίμων

Το αντίο ενός θρύλου! Ανακοίνωσε ότι σταματάει το μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης

Μπάμπης ΑναγνωστόπουλοςΓλυκά ΝεράΚαρολάινδολοφονία