Ελλάδα | 05.07.2021 14:38

Λουτράκι: Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Δραματικές στιγμές

Ευλαμπία Ρέβη

Από διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου φαίνεται να ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας η μεγάλη πυρκαγιά στην οδό Καποδιστρίου στο Λουτράκι που είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν συνολικά 22 άτομα και δύο να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με αναπνευστικά προβλήματα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Λουτράκι: Πήρε μεγάλες διαστάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr από πηγές της Πυροσβεστικής η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από την κουζίνα σε σπίτι στο δεύτερο όροφο όπου ο ένοικός του τηγάνιζε πατάτες και γρήγορα η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε στα διαμερίσματα του δευτέρου και του τρίτου.   

Επί τόπου αυτή την ώρα μάλιστα βρίσκεται ανακριτικό της Πυροσβεστικής και συλλέγει στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα στη νύχτα ήταν δραματικές με τους ενοίκους να βγαίνουν στα μπαλκόνια για να σωθούν από τις φλόγες την ώρα που οι πυκνοί καπνοί είχαν κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική και εξαιρετικά επικίνδυνη. Επί τόπου έσπευσε και το ΕΚΑΒ παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες σε όσους το είχαν ανάγκη, ενώ τα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κίνδυνο.  

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν και οχήματα του τοπικού δήμου.  

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Αυξημένη διασπορά φέρνει στο τραπέζι νέα μέτρα – Ξορκίζει το lockdown η κυβέρνηση, προβληματισμένοι οι ειδικοί

Ταξίδι με πλοίο: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά με φόντο τα νέα μέτρα – Ουρές δεκάδων μέτρων

Τουρισμός για Όλους: Ανοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Αναλυτικές οδηγίες για υποβολή

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Λουτράκιφωτιάπυροσβεστικήαναπνευστικά προβλήματα