Ελλάδα|29.08.2021 20:01

Συλλαλητήριο αντιεμβολιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Υβριστικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης

Newsroom

Αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Οι παρευρισκόμενοι με πανό, πλακάτ και συνθήματα εκφράζουν για μία ακόμα φορά την αντίθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και καταφέρονται της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με υβριστικά συνθήματα.

Μπροστά από το κοινοβούλιο είναι παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς και η ειδική ομάδα της Αστυνομίας που περιφρουρεί τις διαδηλώσεις. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση πραγματοποιείται και στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Λευκό Πύργο, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 200 άτομα μέχρι στιγμής, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.

Σχετικές αναρτήσεις και καλέσματα για τη σημερινή συγκέντρωση κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ανακοινώσεις στις οποίες τονίζεται πως η διαμαρτυρία δεν έχει κομματικό χαρακτήρα και δεν σχετίζεται με συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους. Στις 19:00 ήταν προγραμματισμένη και μία ακόμα συγκέντρωση στα Προπύλαια, η οποία αναμένεται να καταλήξει επίσης στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: 1.582 κρούσματα, 37 θάνατοι, 334 διασωληνωμένοι

Κορονοϊός – Νέα σχολική χρονιά: Πώς θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία

Εμβόλιο: To γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο φοιτητών του ΑΠΘ - «Εσύ δεν βαρέθηκες;»

Ανασχηματισμός: Τα σενάρια για χρόνο ανακοινώσεων και αλλαγές σε κορυφαία υπουργεία

Αφγανιστάν: Νέα έκρηξη στην Καμπούλ

συλλαλητήριοεμβολιασμοίαντιεμβολιαστικό κίνημαΣύνταγμα