Ελλάδα|03.09.2021 20:08

Έβρος: Εντοπίστηκε Σύρος πρόσφυγας σοβαρά τραυματισμένος από όπλο

Newsroom

Ένας πρόσφυγας σοβαρά τραυματισμένος στον μηρό από πυροβόλο όπλο κατάφερε να περάσει τον Έβρο και να φτάσει στη χώρα μας, όπου και τον εντόπισαν οι ελληνικές Αρχές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, τις τελευταίες ημέρες το κλίμα στην περιοχή είναι τεταμένο, ενώ εξαιτίας των εξελίξεων στο Αφγανιστάν, οι περιπολίες έχουν αυξηθεί προκειμένου να αποφευχθεί τσουνάμι μεταναστών από τη χώρα. Μάλιστα, στον Έβρο έχει μεταφερθεί και υλικό το οποίο ενδεχομένως θα χρειαστούν οι μονάδες ασφαλείας το επόμενο διάστημα.

Πώς εντοπίστηκε ο άνδρας

Ο 23χρονος άνδρας από τη Συρία εντοπίστηκε την Πέμπτη στις όχθες του ποταμού Έβρου από τους συνοριοφύλακες που πραγματοποιούσαν περιπολίες. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και όπως εξήγησε στους αστυνομικούς την Παρασκευή, ο πυροβολισμός ήρθε από την πλευρά της Τουρκίας.

Οι γιατροί στη συνέχεια επιβεβαίωσαν πως το τραύμα προήλθε από πολεμικό όπλο. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, τελικά ο 23χρονος ήταν μέσα σε μια βάρκα, ενώ όπως εκτιμούν οι Αρχές ήταν ήδη τραυματισμένος όταν μπήκε σε αυτή, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα επέβαιναν κι άλλοι.

Όλες οι ειδήσεις

Σχολεία - Κορονοϊός: Τι ισχύει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μαθητές

Μίκης Θεοδωράκης: Η δικαστική διαμάχη για την ταφή - Η τελευταία επιθυμία του

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της Ντόρας Μπακογιάννη

Εμβόλιο κατά του καρκίνου ετοιμάζουν επιστήμονες με βάση την τεχνολογία AstraZeneca

τραυματίαςπρόσφυγαςΑφγανιστάνΈβρος