Ελλάδα | 15.09.2021 10:40

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η 36χρονη Έφη

Σοφία Φασουλάκη

Πριν από λίγο ο δικηγόρος υπεράσπισης της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας διάβασε δήλωση στο δικαστήριο σύμφωνα με την οποία η 36χρονη Έφη δηλώνει ότι θα παρευρεθεί στο δικαστήριο σε μετέπειτα στάδιο της ακροαματικής διαδικασίας.

Από την πλευρά της η άτυχη Ιωάννα δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ηθική βλάβη που υπέστη από την επίθεση σε βάρος της.

Mε μάσκα στο δικαστήριο

Φορώντας ένα καπέλο και μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Λίγο, αργότερα είχε μια συνομιλία με τον  δικηγόρο της  κατηγορούμενης Σάκη Κεχαγιόγλου. Εκείνος την πλησίασε εκφράζοντας της την λύπη του  για την επίθεση ζητώντας της  να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της δίκης, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Όλες οι ειδήσεις

«Λίφτινγκ» στα Κέντρα Υγείας με ιδιώτες – Τι αλλαγές έρχονται

Τα δύσκολα μέτωπα της κυβέρνησης και οι παράγοντες που κρίνουν τον χρόνο των εκλογών

Σταν Γκρίνσμπεργκ: Ο… Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά τους Κλίντον, Μπλερ, Γιάννα Αγγελοπούλου, τώρα παλιός γνώριμος του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η μεσαία τάξη στο επίκεντρο ενόψει ΔΕΘ

Παγώνη: Απέτυχε το πρόγραμμα εμβολιασμού - Θα γίνουν αρκετές διορθώσεις στα μέτρα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα έφτασε με μάσκα στο δικαστήριο

δικαστήριοΙωάννα Παλιοσπύρουεπίθεση με οξύεπίθεση με βιτριόλι