Ελλάδα|24.01.2019 10:51

Στις 16.30 θα κλείσει ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα»

Newsroom

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στο σταθμό.

Έκτακτα μέτρα της αστυνομίας

Φραγµοί µε οχήµατα της ΕΛ.ΑΣ. θα υπάρχουν σε τέσσερα σηµεία περιµετρικά του Κοινοβουλίου: Στα «λουλουδάδικα» επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στην Ηρώδου Αττικού από την πίσω πλευρά της Βουλής, στο Ζάππειο επί της λεωφόρου Αµαλίας και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας.

Από το ύψος των «λουλουδάδικων» έως την είσοδο από όπου µπαίνουν τα αυτοκίνητα των βουλευτών επί της βασιλίσσης Σοφίας θα δηµιουργηθεί «νεκρή ζώνη», προκειµένου να λαµβάνουν χώρα απρόσκοπτα η είσοδος και η έξοδος από τη Βουλή. Σε κλοιό ασφαλείας θα τεθεί και το κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, για να αποκλειστεί το ενδεχόµενο να αποτελέσει το υπουργείο το «plan b» για ταραξίες.

Στα σκαλάκια του µνηµείου του Αγνώστου Στρατιώτη θα τοποθετηθούν διπλές διµοιρίες των ΜΑΤ, ενώ περιπολίες θα κάνουν ακόµα και µέσα στον Εθνικό Κήπο άντρες της Ασφάλειας και της οµάδας ΔΙΑΣ.

Αυξηµένες θα είναι και οι περιπολίες περιµετρικά των Εξαρχείων, καθώς κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής σηµειώθηκαν πολλές επιθέσεις, µε στόχο άτοµα που είτε προσέρχονταν είτε έφευγαν από τη συγκέντρωση του Συντάγµατος

Μετρό Σύνταγμα