Ελλάδα|28.09.2021 15:21

Πάτρα: Μίλησε ο 6χρονος που τραυματίστηκε από καρτ - Συγκλονίζει ο πατέρας

Newsroom

Κανονικά μιλά πλέον ο 6χρονος Φώτης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ. Ο μικρός φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα μέρα με τη μέρα, γεγονός που σκορπά αισιοδοξία στην οικογένειά του. Σύμφωνα με το flamis.gr, για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη ψυχολόγου στο δωμάτιο της ΜΕΘ, όπου βρίσκεται ο 6χρονος προκειμένου να βοηθήσει το παιδί αναφορικά με τη μετατραυματική του συμπεριφορά. 

Ο πατέρας του 6χρονου, συγκινημένος και ανακουφισμένος καθώς πλέον γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία, δήλωσε: «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη».

Η περιγραφή του ατυχήματος

Ο πατέρας του 6χρονου περιέγραψε την στιγμή του ατυχήματος και τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν σημειώνοντας ότι δεν είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. 

«Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του μικρού. 

Επικοινώνησαν με τον πατέρα οι διοργανωτές και ο οδηγός του καρτ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοργανωτές βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνήσουν με τον πατέρα του παιδιού ακόμη και μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας, πριν το αυτόφωρο, ενώ και ο οδηγός του καρτ επικοινώνησε με τον πατέρα στο νοσοκομείο την επομένη του ατυχήματος. 

«Έχουμε ήδη μιλήσει με τον πατέρα και μόλις ο Φώτης αναρρώσει θα θέλαμε να τον συναντήσουμε» δηλώνει στην «Πολιτεία» εκπρόσωπος των διοργανωτών. 

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης αναφερόμενος στην μέρα που ο μικρός Φώτης ξύπνησε έκανε λόγο για «όμορφη μέρα» και ευχήθηκε η κάθε μέρα παό εδώ και στο εξής για τον 6χρονο «να είναι σαν και αυτήν».

Όλες οι ειδήσεις

Γεννηματά στο OPEN: Αν δεν είχε δημιουργηθεί το ΚΙΝΑΛ, σήμερα δεν θα υπήρχε ΠΑΣΟΚ

Belhara: Πότε θα παραδοθεί στην Ελλάδα η πρώτη φρεγάτα

Σεισμός στην Κρήτη: Υπάρχει ανησυχία και για τη Θήβα; Διχογνωμία σεισμολόγων

Μητσοτάκης: Η συμφωνία δεν ανταγωνίζεται τη σχέση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ

Ακρίβεια: Νέα μέτρα στο τραπέζι - Επιδότηση φυσικού αερίου και αυξημένο επίδομα θέρμανσης

Πάτραπαιδίατύχημα