Ελλάδα|24.01.2022 12:23

Θεσσαλονίκη βιασμός 24χρονης: «Τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires;» - Τι καταγγέλλει ο εργοδότης της

Newsroom

Σε εξέλιξη είναι η συμπληρωματική κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο φίλος του εργοδότη μετέβη μαζί του στο ξενοδοχείο μετά από κλήση της κοπέλας για να την παραλάβουν.

«Συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Στο μεταξύ την Παρασκευή εκτός από την 24χρονη για την υπόθεση κατέθεσε ο εργοδότης της ο οποίος συμπαρίσταται στην ίδια από την πρώτη στιγμή και μεταξύ άλλων φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια:

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές».

Τα κομμάτια του κεντρικού παζλ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναμένονται μέσα στη βδομάδα από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης και κείνα στα οποία έχουν καταλήξει ελληνικά εργαστήρια συνθέτουν το κεντρικό παζλ της υπόθεσης.Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να προωθηθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια. Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουν οι αρχές μόλις ενημερωθούν και για τα αποτελέσματα της εξέτασης βιολογικού υλικού που έχει σταλεί στην Ελβετία για ανίχνευση υπνωτικής ή ναρκωτικής ουσίας.

Εάν αποδειχθεί ο ομαδικός βιασμός από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και από το DNA που έχει ληφθεί, αλλάζει το κατηγορητήριο και οι ποινές για τους δράστες. Μιλάμε δηλαδή για ισόβια κάθειρξη.

Εκτός από την έρευνα για τον καταγγελλόμενο βιασμό, ελληνική αστυνομία και Ιντερπόλ ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας: Διοργάνωση πριβέ πάρτυ στα οποία συμμετέχουν εύποροι πελάτες, μεσάζοντες που προσεγγίζουν κοπέλες μέσω των social media και δελεάζουν με χρήματα για να παρευρεθούν σε αυτά

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει και ένας ακόμα κύκλος καταθέσεων σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.ω

Θεσσαλονίκηβιασμόςκατάθεσηειδήσεις τώρα