Ελλάδα|10.02.2022 11:31

Απογοητευμένη η 30χρονη από την ποινή που επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ειπώθηκαν προσβλητικά πράγματα»

Newsroom

Απογοητευμένη για την ποινή που επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το γεγονός ότι δεν παραπέμφθηκε σε δίκη με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, δηλώνει η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, η οποία τον μήνυσε για διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο παρά την θέληση της.

Παράλληλα, στρέφεται και σε βάρος των συνηγόρων υπεράσπισης του Παναγιωτόπουλου, υποστηρίζοντας ότι αυτά που είπαν, την προσέβαλαν.

«Είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε σε κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων» δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η 30χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον παρουσιαστή ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ' εξακολούθηση. Παράλληλα, το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της παρακολούθησής του από κοινωνικό λειτουργό.

Λίγο πριν την πρώτη δήλωση της 30χρονης μετά από την έκδοση της δικαστικής απόφασης, η συνήγορος της, Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εκφράζοντας την δυσαρέσκεια από την πλευρά της καταγγέλλουσας για την απόφαση του δικαστηρίου να μην αναβαθμιστεί σε κακούργημα η κατηγορία κατά του παρουσιαστή, όπως συνέβη με άλλες δύο καταγγελίες σε βάρος του με παρεμφερές περιεχόμενο.

Ο κουμπάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Σκιανής, κουμπάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κάποιος ότι ο Στάθης έκρυβε τέτοια «γούστα». «Όλους μας δυσάρεστα μας εξέπληξε. Όποιος κάνει την ‘’χαζομάρα” πρέπει να την πληρώσει. Τώρα δεν ξέρω αν λόγω του ότι είναι πιο γνωστό πρόσωπο, θα πρέπει και καλά ο παραδειγματισμός να γίνει σε αυτόν. Κι εγώ δεν μπορώ να θεωρηθώ αμερόληπτος γιατί είμαι φίλος του. Θέλω δεν θέλω, μια επιείκεια του την έχω», είπε ο κουμπάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ανέφερε ακόμα ότι, επειδή έκανε μαθήματα καταδύσεων στην κόρη του, μόλις άκουσε έκπληκτος τις καταγγελίες, σκέφθηκε μήπως ο παρουσιαστής είχε κάνει και «κάτι άλλο» στην κόρη του. «Βέβαια, αυτό το χιούμορ που είχε των 80s, που έπεφτε σε ό,τι θηλυκό κυκλοφορούσε, αυτό το είχε πάντα, δεν ήταν κάτι καινούριο», σημείωσε.

Αναφορικά με την 30χρονη καταγγέλλουσα, ο κουμπάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είπε ότι είχαν βγει μαζί 1-2 φορές για φαγητό. Ανέφερε ακόμα ότι η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου τα ήξερε όλα και τον στήριξε, σημειώνοντας ότι «η γυναίκα που έκανε την μήνυση μετά, είχε έρθει το καλοκαίρι στο νησί και είχε βρει την σύζυγο του Στάθη»

revenge pornδίκηΣτάθης Παναγιωτόπουλοςποινήειδήσεις τώρα