Ελλάδα|01.11.2018 00:36

Εν ψυχρώ εκτέλεση ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών στη Βούλα

Newsroom

Νεκρός είναι ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ο οποίος πυροβολήθηκε εξ' επαφής, μέσα στο μαύρο smart του, στο Πανόραμα Βούλας, τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα στην οδό Τροίας, περίπου στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών, είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα λόγω του γάμου που πραγματοποίησε με γνωστό μοντέλο, το οποίο συμμετέχει κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σε ριάλιτι γνωστού καναλιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως «Αυστραλός», ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία. 

Ενέδρα θανάτου

Οι δράστες της δολοφονίας  είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας,  ακριβώς έξω από την κατοικία του και λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του.

Ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά. Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Βούλαδολοφονία