Ελλάδα | 31.03.2022 20:12

Πάτρα: Εξετάζουν κινητό & laptop της Ρούλας Πισπιρίγκου - Σε άγνωστο σημείο ο Μάνος Δασκαλάκης

Newsroom

Παρά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την χορήγηση κεταμίνης, οι έρευνες των Αρχών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τον τρόπο και το μέρος από όπου προμηθεύτηκε η μητέρα των παιδιών την κεταμίνη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τρία σενάρια και πιο συγκεκριμένα να έφτασε στα χέρια της η ουσία

  • μέσω κάποιας φαρμακαποθήκης,
  • μέσω κάποιου κτηνιατρείου
  • μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος

Εξετάζουν κινητό & laptop

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, οι αστυνομικοί εξετάζουν ήδη το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τον φορητό ηλεκτρονικό της υπολογιστή, που έχουν φτάσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να εξετάσουν αν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη που μπορεί να έχει αφήσει όταν προμηθεύτηκε την εν λόγω ουσία.

Σε άγνωστο σημείο ο πατέρας των παιδιών

Όσον αφορά στον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη, εκείνος βρίσκεται ακόμα σε άγνωστο σημείο και σύμφωνα με το OPEN, ελάχιστα κοντινά του πρόσωπα γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία του. Ένα από αυτά είναι και ο δικηγόρος του Δημήτρης Καράμπελας, ο οποίος σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως».

Στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα τα πράγματα είναι ήρεμα σήμερα και δεν υπάρχει το πλήθος που βρέθηκε εκεί την Τετάρτη για να λιντσάρει την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ωστόσο, ορισμένοι πολίτες βρέθηκαν έξω από το σπίτι και άφησαν μερικά λουλούδια στην μνήμη των τριών κοριτσιών.

ΠάτρακεταμίνηθάνατοςΡούλα Πισπιρίγκουπαιδιάειδήσεις τώρα