Ελλάδα|16.04.2022 10:37

Βόλος: Μήνυσε τον θείο της για βιασμό - Η σοκαριστική καταγγελία και τι υποστηρίζει ο 60χρονος

Newsroom

Δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Βόλου κατά 60χρονου Βολιώτη, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σήμερα 40 χρονών ανιψιά του. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι τη βίασε με πράξεις στα γεννητικά όργανα το 2010.

Η μήνυση της 40χρονης -που σήμερα ζει σε άλλη πόλη της Ελλάδας και εργάζεται- έφτασε στην Εισαγγελία στο τέλος του 2021 και ανέφερε ότι ο ηλικίας 60 χρονών θείος της, ένα καλοκαίρι που είχε έρθει για διακοπές από το εξωτερικό σε χωριό του Πηλίου, τη βίασε με πράξεις στα γεννητικά της όργανα.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έπεσε με δύναμη πάνω της, την ακινητοποίησε με τον όγκο του σώματός του και προέβη στις πράξεις του, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Αρνείται την κατηγορία ο 60χρονος

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την Παρασκευή στον ανακριτή και όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας πως δεν έχει σχέση με την πράξη και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο τον κατηγορεί η ανιψιά του.

Όπως είπε το καλοκαίρι του 2010 βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόλο, δεν πήγε στο χωριό του Πηλίου, κάτι που βεβαιώνουν και μάρτυρες. Ακόμη είπε ότι επειδή η ανιψιά του όταν ήταν ανήλικη τον είχε καταγγείλει για παρενόχληση, έγινε παρεξήγηση μεταξύ των δύο οικογενειών και δεν έχουν καμία επαφή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, παράλληλα, ισχυρίζεται ότι όταν η γυναίκα ήταν ανήλικη, υπήρχαν προβλήματα υγείας με τον αδελφό της, η οικογένειά της είχε ρίξει την προσοχή της εκεί και η ίδια ένιωθε παραμελημένη, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ψυχολογικά τραύματα.

Μετά την απολογία του ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να μην προσεγγίζει την καταγγέλλουσα.

ειδήσεις τώρακακοποίησηΒόλοςκαταγγελίαβιασμόςσεξουαλική κακοποίηση