Ελλάδα | 29.04.2022 13:10

Ηλεία: Διέρρηξε τα σπίτια των γονιών του και… σήκωσε πάνω από 100.000 ευρώ

Newsroom

Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως με 21χρονο από την Ηλεία ο οποίος διέρρηξε τα σπίτια των γονιών του αποσπώντας κοσμήματα, μετρητά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η λεία του 21χρονου, από τη διάρρηξη στο σπίτι της οικογένειάς του, τον περασμένο Φεβρουάριο, ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Ο ίδιος, την Τετάρτη, 27 Απριλίου, επιχείρησε, με τη βοήθεια συνεργού, να πραγματοποιήσει και το άλλο σπίτι του πατέρα του, στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην οδό Μεσολογγίου. Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν ενώ, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 21χρονος ομολόγησε και τη διάρρηξη του περασμένου Φεβρουαρίου στο εξοχικό σπίτι της οικογένειάς του.

Υποστηρίζει ότι είναι θύμα εκβιασμού 

Όταν ρωτήθηκε από τους άντρες της ασφάλειας, γιατί διέρρηξε τα σπίτια της οικογένειάς του, με δάκρυα στα μάτια τους αποκάλυψε ότι είναι θύμα εκβιασμού κάποιων οι οποίοι, του ζητούσαν μεγάλα ποσά προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες του που είχαν στην κατοχή τους. Μετά την ομολογία του 21χρονου διαρρήκτη, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός εκ των φερόμενων εκβιαστών του, ωστόσο, ο ίδιος θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία που τον βαραίνει να είναι σε βαθμό κακουργήματος εξαιτίας της μεγάλης αξίας των κλοπιμαίων.

ΗλείαΠάτραειδήσεις τώραεκβιασμόςοικογένειαδιάρρηξη