Ελλάδα | 07.06.2022 19:44

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα αιτήματά του στις φυλακές στο Μαλανδρίνο - Θέλει να δώσει Πανελλαδικές για Νομική

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Στο ΜΟΔ ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Στο ΜΟΔ ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Στο ΜΟΔ ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Στο ΜΟΔ ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πανελλαδικές εξετάσεις επιθυμεί να δώσει ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συγκλόνισε την Ελλάδα με την φριχτή γυναικοκτονία που διέπραξε στα Γλυκά Νερά και πλέον μεταφέρθηκε από τι φυλακές Κορυδαλλού στο Μαλανδρίνο.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν μεταφέρθηκε στις φυλακές και βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα για τρεις ημέρες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των φυλακών για τον κορονοϊό. Επομένως, μέχρι τώρα δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο κελί και δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από τους άλλους κρατούμενους.

Τα αιτήματα του Αναγνωστόπουλου

Σύμφωνα με το Star, εντύπωση προκαλούν αυτά που ζήτησε ο 33χρονος από τη διεύθυνση των φυλακών. Το ένα είναι να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, κάτι που βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν μέχρι χθες, του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό στο κελί του.

Το άλλο αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις με σκοπό του είναι να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. 

Σημειώνεται ότι η επίθεση που καταγγέλλεται ότι δέχθηκε ο πιλότος αφορά τις φυλακές Κορυδαλλού πριν από οκτώ μήνες και όχι τις φυλακές Μαλενδρίνου όπου κρατείται τώρα.

Απόπειρα κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού - Τι καταγγέλλει συγκρατούμενός του

O δικηγόροw του 34χρονου καταγγέλλει ότι  καταδικασθέντας για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του ενόσω ήταν στον Κορυδαλλό.

Τι κατήγγειλε ο συνήγορος του Αναγνωστόπουλου

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά».

«Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Γλυκά ΝεράΜπάμπης ΑναγνωστόπουλοςγυναικοκτονίαφυλακέςΚαρολάινειδήσεις τώρα