Ελλάδα | 09.06.2022 13:54

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Μίλησε» το DNA - Τι δείχνει η έκθεση για το στυγερό έγκλημα

Newsroom

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Η έκθεση της εξέτασης του DNA από την περιοχή της δολοφονίας του νεαρού τόσο του θύματος όσο και των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου φαίνεται πως τοποθετεί συγκεκριμένους δράστες ακριβώς στο σημείο του στυγερού εγκλήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Άρης Κουτσιούκης στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Open το βιολογικό υλικό (dna) του άτυχου 19χρονου βρέθηκε εκτός από το δρεπάνι στο πεζοδρόμιο, σε σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Τρεις εκ των κατηγορουμένων τοποθετούνται μάλιστα σε συγκεκριμένες θέσεις σύμφωνα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε και το οποίο μετέφεραν οι ίδιοι στα αυτοκίνητο.

Στο πρώτο αυτοκίνητο, ένα λευκό Citroen, τοποθετείται ένας 20χρονος, στο δεύτερο αυτοκίνητο, το μαύρο Renault τοποθετείται ένας 23χρονος και στο τρίτο, το γκρι Polo το οποίο βρισκόταν μέσα στο στενάκι, ένας 22χρονος. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 12 άτομα, όλοι τους προσωρινά κρατούμενοι.

Όλες οι ειδήσεις

Νέο σόου προκλητικότητας Ερντογάν - Μπαχτσελί σήμερα στη Σμύρνη: Με ασκήσεις για κατάληψη νησιών η EFES 2022

Γιούλικα Σκαφιδά: Θύμα ξυλοδαρμού η ηθοποιός - «Υπερασπίστηκα κοντινό μου άνθρωπο, που δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά»

Ζώα συντροφιάς: Παράταση επ' αόριστον για τις υποχρεωτικές στειρώσεις και τα πρόστιμα στους παραβάτες

Πιο γρήγορα κι από Κέντρο-Γλυφάδα: Η «άγνωστη» παραλία λίγο έξω απ’ την Αττική που θεωρείται η ωραιότερη επιλογή για τους Αθηναίους

DNAΘεσσαλονίκηΆλκης Καμπανόςδολοφονία