Ελλάδα|22.06.2022 10:35

Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: Μαχαίρωσε στην καρδιά και σκότωσε συγχωριανό του

Newsroom

Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε συγχωριανό του στα Κιμμέρια, στην Ξάνθη, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα το xanthinea.gr, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ για την δολοφονική επίθεση και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στην καρδιά και στην περιοχή του θώρακα.

Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε μαχαιρωμένο στην αυλή του σπιτιού του ενώ ο δράστης συνελήφθη. Σημειώνεται πως ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το πως προέκυψε ο τραυματισμός του. Άγνωστοι παραμένουν για την ώρα οι λόγοι της επίθεσης.

Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι θύτης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και ότι ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, απειλές, σωματικές βλάβες αλλά και για οπλοκατοχή.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του Κάτοικοι της περιοχής λένε πως ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον οικισμό, προκαλώντας προβλήματα.

Όλες οι ειδήσεις

Ψηφοδέλτια και εκλογικό αφήγημα… έτοιμα: Πότε «κληρώνει» στην κυβέρνηση για τις πρόωρες κάλπες

Fuel Pass 2: Πόσο θα πέσει η τιμή των καυσίμων με το επίδομα βενζίνης - Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι οδηγοί

Πάτρα: Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Επί 10 ώρες απαντούσε σε ερωτήσεις για Μαλένα και Ίριδα

Οι 8 συμφορές που χτύπησαν τον κόσμο και τον αποδεκάτισαν – Ο κορονοϊός μοιάζει παρωνυχίδα

Ξάνθηειδήσεις τώραδολοφονία