Ελλάδα|11.07.2022 15:10

Μπακογιάννης: «To Γκαζι δεν είναι Μύκονος, δεν είναι αποδεκτή η λειτουργία με μουσική έως τις 6 το πρωί»

Newsroom

Να εξαντλήσει την αυστηρότητα του στο θέμα της ηχορύπανσης προτίθεται ο δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος  Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη του στον  Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε οτι «το Γκάζι δεν είναι Μύκονος» και πρόσθεσε πως «Ο Δήμος Αθηναίων είναι στο Γκάζι και θέλω να είμαι ξεκάθαρος γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών στην πόλη ακολουθούν τους κανόνες, σέβονται τους νόμους και τους μόνιμους κατοίκους. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, σε αυτές θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του ο δήμος. Είναι κεντρική απόφαση που ελήφθη από την παράταξή μας και από εμένα προσωπικά. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο δήμος Αθηναίων».

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι θα γίνεται σφράγιση καταστημάτων και αποκάλυψε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ήδη εφαρμοστεί. 

«Πρακτικά, θα γίνεται σφράγιση των καταστημάτων, εξαντλούμε τα νόμιμα δικαιώματα και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Θα εξαντλήσουμε όποια νόμιμη δυνατότητα μας δίνει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης σημείωσε ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας με κανόνες και δεν είναι αποδεκτή η λειτουργία με μουσική έως τις 6 το πρωί.

Για την εγκληματικότητα σημείωσες πως ο δήμος «προσπαθεί να βάλει πλάτη και το κάνουμε με κάθε ευκαιρία και σε κάθε γειτονιά» κι ευχαρίστηκε τους αστρυνομικούς για τις υπηρεσίες τους. 

Όλες οι ειδήσεις

Νέα αναφορά Μητσοτάκη στις εκλογές: Θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας – Εθνικά επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε συνθήκες σταθερότητας

Power Pass: Πότε οι πληρωμές - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 - Τι είπε ο Οικονόμου

ηχορύπανσηδήμος ΑθηναίωνΚώστας Μπακογιάννηςειδήσεις τώραΓκάζι