Ελλάδα | 30.08.2022 13:00

Άναψαν τα αίματα στον αέρα με τον δικηγόρο του πρώην αντιδημάρχου Ζίτσας - Ο ισχυρισμός που έβαλε... φωτιά

Newsroom

Εκνευρισμό προκάλεσε σε δημοσιογράφους που του έπαιρναν συνέντευξη ο δικηγόρος του τέως αντιδημάρχου Ζίτσας ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε απάνθρωπα γαϊδουράκι με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Δήμου επέμεινε στο Mega ότι ο πελάτης του είχε φορτώσει το ζώο στην καρότσα και έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί.

«Η υπερασπιστική γραμμή και η θέση του είναι ότι δεν κατάλαβε ότι έπεσε και θα μείνει μέχρι το τέλος. Το αν το κατάλαβε και συνέχισε, θα το δούμε», ανέφερε αρχικά με τους δημοσιογράφους να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει οτι από την καρότσα του έχει φύγει ένα ζώο 200 κιλών το οποίο σφάδαζε.

«Το αν είναι δυνατόν ή όχι είναι θέμα του κάθε ανθρώπου. Κάθε ένας έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και διαφορετική αίσθηση», αντέτεινε ο δικηγόρος.

Στην παρατήρηση πως η παρουσία του ζώου στην καρότσα - αν όντως ήταν έτσι τα πράγματα - ήταν παράνομη σημείωσε πως «αυτό είναι άλλο θέμα» και στη διαπίστωση των δημοσιογράφων πως και αυτό συνιστά κακοποίηση σχολίασε: «Δεν είναι κακοποίηση (...) Για εσάς (σ.σ. είναι κακοποίηση, για εμένα δεν είναι».

«Τη νοημοσύνη υποτιμάει η κοινή γνώμη που λέει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να κακοποιήσει ένα ζώο, το πήρε, το έδεσε όπως το έδεσε, το τράβαγε μέσα στον κόσμο να το βλέπουν όλοι. Είναι αυτό λογική; Είναι λογική να αγοράζει το ζώο για τις ανάγκες της επιχείρησής του, να το τραυματίζει και να το κακοποιεί; Είναι λογική να θέλει μετά κατευθείαν από το ατυχές περιστατικό να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να έχει στόχο την κακοποίηση;», κατέληξε ο κ. Δήμου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δικηγόροςειδήσεις τώραγαϊδούριΖίτσα