Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
NewsroomΟι θυελλώδεις άνεμοι σε πολλές περιοχές της χώρας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Τρίτη.
116 χιλιόμετρα στην Εύβοια - 100 χμλ στην Πάρνηθα
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι εντάσεις τους να φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας οι μέγιστες ριπές του ανέμου στην Εύβοια έφτασαν τα 116 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στην Πάρνηθα άγγιξαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.
Δείτε τον προγνωστικό χάρτη όπου παρουσιάζονται οι επικρατούσες διευθύνσεις και οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων έως το τέλος του εικοσιτετραώρου:
Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου
Σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της χώρας. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
- Νέα μέτρα: Τα αποκαλυπτήρια της ευρωπαϊκής πρότασης για την ενέργεια και το εφεδρικό πακέτο της κυβέρνησης
- Τα 3 ερωτήματα Τσίπρα για την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης
- Λόρδος Μάουντμπατεν: Ο άνθρωπος που μεγάλωσε τον βασιλιά Κάρολο στα γόνατά του προτιμούσε νεαρούς άνδρες με στολή
- Φυσικό αέριο: Τι προβλέπει το προσχέδιο Κομισιόν για πλαφόν στο TTF, κοινές αγορές και εξοικονόμηση
- Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;
- Τελικά χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Καζακστάν; Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
- «Λευκή» ουκρανική επέλαση στη χώρα: Πού χτυπά ο χιονιάς το επόμενο 3ήμερο – Το ενδεχόμενο χιονοκαταιγίδων στην Αττική
- Οδηγοί εγκλωβίστηκαν από τα νερά στο Σχηματάρι: Τους είπαν να αφήσουν τα αμάξια τους εκεί μέχρι στην Παρασκευή
- Η σοκολάτα Ντουμπάι αναδεικνύεται σε must αυτά τα Χριστούγεννα - Πώς δημιουργήθηκε το περίφημο γλύκισμα με τις στρώσεις