Ελλάδα|03.11.2022 16:43

Ηλιούπολη: Η λάθος ρύθμιση στα φανάρια προκαλεί τροχαία αλλά και σωρεία προβλημάτων

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Μια λάθος ρύθμιση στα φανάρια είναι αρκετή ώστε σχεδόν κάθε εβδομάδα να έχουμε τροχαία ατυχήματα στην Ηλιούπολη. Όσοι οδηγοί περνούν την διασταύρωση της Ηρώων Πολυτεχνείου και Παύλου Πεντάρη κάθε φορά καρδιοχτυπούν, ενώ τόσο η δημοτική αρχή της πόλης όσο και οι κάτοικοι φοβούνται για το χειρότερο.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, επεσήμανε στην Περιφέρεια Αττικής το σοβαρό πρόβλημα ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. Έκτοτε έγιναν κάποιες ρυθμίσεις στα φανάρια από τη μεριά της, ενώ παράλληλα ο Δήμος προέβη σε κλάδεμα των δέντρων για να διευκολυνθεί η ορατότητα. Οι ενέργειες αυτές όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε ξανά με τους αρμόδιους της Περιφέρειας αλλά και την Τροχαία προκειμένου να τους ενημερώσει για τα συνεχιζόμενα τροχαία αλλά και για να επανεξετάσουν τις ρυθμίσεις στους σηματοδότες του κόμβου. “Επικοινωνήσαμε τόσο με την Περιφέρεια Αττικής, όσο και με την Τροχαία αλλά δυστυχώς δεν είχαμε κανένα νεότερο. Σχεδόν μία φορά την εβδομάδα στην συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται τροχαία. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να αποφευχθούν τα χειρότερα σενάρια”, τονίζει στο ethnos.gr, ο κύριος Χατζηδάκης.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες η κατάσταση συνεχίζει να είναι η ίδια.