Ελλάδα|25.02.2019 13:42

Πειραιάς: Colpo grosso με Γεωργιανή οικιακή βοηθό και τρεις διαρρήκτες (pic)

Ευλαμπία Ρέβη

Σε μία μεγάλη επιτυχία προχώρησαν χθες για ακόμη μία φορά αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πειραιά. Αν και τα «γραφεία» τους βρίσκονται σε κοντέινερ στην πύλη Ε1 στον Πειραιά με τις συνθήκες να είναι άθλιες και παρά το γεγονός ότι οι επιχειρησιακές μηχανές τους έχουν πολλά χιλιόμετρα ενώ δεκάδες άλλες έχουν καθηλωθεί, οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας κατάφεραν χθες να συλλάβουν τρεις επικίνδυνους Γεωργιανούς κακοποιούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι αστυνομικοί ανταποκρινόμενοι άμεσα σε σήμα που έλαβαν για διάρρηξη στην περιοχή της Καστέλας εντόπισαν εγκαίρως τους τρεις διαρρήκτες -οι δύο εκ των οποίων έχουν ποινικό παρελθόν- και τους πέρασαν χειροπέδες. Η είδηση, όμως, δεν είναι μόνο η σύλληψη των Γεωργιανών επάνω στους οποίους βρέθηκε ένας σάκος γεμάτος με χρυσαφικά, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο δρούσαν, αφού στο όλο «κόλπο» εμπλέκεται μία ομοεθνής τους που εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η οικιακή βοηθός ήταν εκείνη που άνοιξε στους ομοεθνείς της την πόρτα του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας όπου εργαζόταν, όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Για κακή της τύχη, όμως, γύρισαν και όταν είδαν τι έχει συμβεί κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κρύβονται στον φωταγωγό και συνελήφθησαν, ενώ η οικιακή βοηθός ομολόγησε την εμπλοκή της και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν τώρα εάν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις στην περιοχή του Πειραιά, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε έξαρση.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

διαρρήκτεςΠειραιάςοικιακή βοηθός