Ελλάδα | 16.12.2022 14:30

Δολοφονία στο Μαρούσι: Στην ανακρίτρια η 17χρονη καθ' ομολογίαν δράστιδα - «Είχε προηγηθεί πάλη» λέει ο δικηγόρος της

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι/ Eurokinissi

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων βρίσκεται -μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει και λάβει- η 17χρονη, η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε την 23χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές, στο Μαρούσι.

Η 17χρονη καθ' ομολογίαν δράστιδα παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 11:00 σήμερα, Παρασκευή, στην ανακρίτρια. Από την εικόνα που παρουσίασε φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η ανήλικη ήταν σε θεραπευτική αγωγή την οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν λάμβανε κανονικά το τελευταίο διάστημα.

Ο συνήγορος της 17χρονης έκανε λόγο για πολύ συχνές διαφωνίες ανάμεσα στις δύο κοπέλες με συνεχείς τσακωμούς και, μάλιστα, υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και επιφυλάχθηκε για νέες αποκαλύψεις.

Δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία στη 17χρονη

Ενώπιον του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης είχε οδηγηθεί το απόγευμα της Δευτέρας η 17χρονη. Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε τη δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

Η οικογένεια της ανήλικης έχει μεταφέρει τα συλλυπητήριά της στους γονείς της 23χρονης και τόνισε πως το παιδί τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Η Μ... είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα που, δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχιάτρους - παιδοψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί» ανέφεραν -μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα, έχουν δηλώσει τα εξής: «Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί.

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεση με μαχαίριΜαρούσιανήλικηανακρίτριαμαχαίριδολοφονίαειδήσεις τώρα