Ελλάδα|28.03.2023 20:44

Στήριξη Μητσοτάκη στην Πρόεδρο του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ που καταγγέλλει ότι δέχεται bullying

Newsroom

Τη στήριξη του στην πρόεδρο του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, Βάνα Νικολαΐδου-Κυριανίδου, που κατήγγειλε ότι δέχθηκε bullying από φοιτητές για ανάρτηση την οποία αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook, στην οποία γινόταν λόγος για τοξικότητα στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, η Βάνα Νικολαΐδου-Κυριανίδου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμπαράσταση που έδειξε στο πρόσωπο της. 

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό»

 

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προσωπικά μού εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθειά μου να υπεραμυνθώ της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των απόψεων μέσα στο ελληνικό πανεπιστήμιο» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η Βάnα Νικολαϊδου-Κυριανίδου βρέθηκε στο στόχαστρο φοιτητών μελών της φοιτητικής κίνησης «ΣΑΦ-ΕΑΑΚ/Συνεργασία Ανεξάρτητων Φιλοσοφικής», επειδή αναδημοσίευσε ανάρτηση που ανέφερε ότι οι κινητοποιήσεις για την τραγωδία των Τεμπών «δεν μπορεί να έχουν τοξικότητα ή βία, καθώς αυτά δεν συνάδουν με καμιά διαμαρτυρία, πόσω μάλλον με ένα συλλαλητήριο για μία εθνική τραγωδία». Πολλοί συνάδελφοι της αλλά και πολιτικοί έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΕΚΠΑΚυριάκος ΜητσοτάκηςΤέμπη