Ελλάδα|07.03.2019 16:05

Captain Marvel, InStyle, People & TV ΕΘΝΟΣ εκτάκτως το Σάββατο (9/3)

Newsroom

Εκτάκτως το Σάββατο με το ΕτΚ  κυκλοφορεί ο 1ος τόμος του κόμικ με τις διαστημικές περιπέτειες της Captain Marvel ενώ την Πέμπτη (7 Μαρτίου) κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες κινηματογραφική ταινία με την οσκαρική Brie Larson

Ποια είναι όμως η CAPTAIN MARVEL;

Η Captain Marvel είναι η ισχυρότερη superhero στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel σύμφωνα με το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige. 

Άλλωστε. πράγματι στα κόμικς η Captain Marvel είναι λίγο από όλα. Μεταξύ άλλων, διαθέτει υπεράνθρωπη δύναμη,  ταχύτητα, αντοχή, αντανακλαστικά και ευελιξία, ενώ πετάει, θεραπεύει τον εαυτό της και μπορεί να αντιληφθεί γεγονότα (λίγο) πριν συμβούν. Παράλληλα, είναι έμπειρη πιλότος και αξιωματικός του στρατού και μπορεί να απορροφά και να εκτοξεύει ενέργεια.

Η Captain Marvel ανεβάζει το Girl Power σε άλλα επίπεδα. Με τέτοιο όνομα, θα μπορούσε να κάνει αλλιώς; Τώρα μένει να δούμε με ποια στολή και πιο backstory θα έρθει στη μεγάλη οθόνη. Ο χαρακτήρας έχει τουλάχιστον ενδιαφέρον βιογραφικό... Για παράδειγμα, στο DNA της έχει λίγο από την εξωγήινη φυλή των Kree...

Επόμενα κομικ της MARVEL που θα κυκλοφορήσουν με το EτΚ

Μετά την Captain Marvel, σειρά παίρνουν οι Avengers ταυτόχρονα με την νέα τους ταινία, και ακολουθούν ο Thor, o Dark Phoenix από τους X Men, ο Spiderman και ο Deadpool.

InStyle

Δέσποινα Βανδή

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με την κόρη της Μελίνα, το λόγο που δεν μπορεί να φωνάξει ποτέ στον γιο της Γιώργο, το γάμο της και το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια δύο ψυχαγωγικών εκπομπών.

Βάσω Καβαλιεράτου

Η ηθοποιός εξερευνά την πιο ανδρόγυνη πλευρά του χαρακτήρα της και μιλά για τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και τη ζωή δίπλα στον σύντροφό της, Φοίβο Δεληβοριά.

Κατερίνα Βρανά

Η βραβευμένη ηθοποιός που στα 36 της χρόνια έπρεπε να αρχίσει ξανά τη ζωή της, καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, με μειωμένη όραση και  πρόβλημα στην ομιλία της διηγείται την ιστορία της.

Αποστόλης Τότσικας

Ο ηθοποιός μιλά για τα ζωηρά δίδυμα παιδιά του, τη δική του ατίθαση παιδική ηλικία, τον πατέρα του και τη μοναδική του σχέση με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

Φωτεινή Τράκα

Η νικήτρια του My Style Rocks δοκιμάζει τα πιο ενδιαφέροντα mix and match prints της άνοιξης και αναλύει τη σχέση της με την vintageαισθητική και τη μόδα.

Μαρίνα Βερνίκου

Είναι μια γυναίκα με όραμα κάτι που αποτυπώνεται τόσο μέσα από τον φωτογραφικό φακό της όσο και μέσα από τα πρότζεκτ της CREAID, του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θέτει την τέχνη και τη δημιουργία στην υπηρεσία της ανθρωπιστικής δράσης.

Μαργαρίτα ΣεποβάλοβαΗ influencer με τους 123.000 followers στο Instagram και τα τρία παιδιά μας δείχνει πώς να φορέσουμε με τον πιο κομψο τροπο τα animal print σύνολα.

Νίκος Κοκλώνης

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής δεν μας ξεναγεί σε κάποια μαγευτική γωνιά του πλανήτη, αλλά στο σπίτι του, το οποίο έχει φροντίσει να έχει χρώματα, prints και αρώματα από όλο τον κόσμο.

PEOPLE

Ημέρα της Γυναίκας

Το People κλείνει τα 300 τεύχη του τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας φιλοξενώντας δέκα ιστορίες αγαπημένων Ελληνίδων. Όσα εξομολογούνται για τις εμπειρίες τους, τα μαθήματα ζωής, οι Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαρίνα Κουταρέλλη, Χριστίνα Βραχάλη, Αθηνά Κοΐνη, Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ, Ιωάννα Παππά, Ελεάνα Βραχάλη, Δήμητρα Κοροκίδα και Καίτη Γκραμμά.

Γιάννης Μπεχράκης

Αντίο σε έναν σπουδαίο… Ο αποχαιρετισμός φίλων, συναδέλφων, αλλά και του μέντορα του βραβευμένου με Pulitzer και κορυφαίου Έλληνα φωτορεπόρτερ, αποκλειστικά στo People.

Luke Perry

Ο θάνατος του «Dylan» της εμβληματικής σειράς Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, σόκαρε τις ΗΠΑ. Το αντίο των συναδέλφων του και της κόρης του.

Πέτρος Κωστόπουλος

Προετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή στο Open. Ποιες είναι οι τρεις υποψήφιες για να τον πλαισιώσουν και όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την εκπομπή του.

TV ΕΘΝΟΣ

Η Τζένη Μπότση μιλά για τον κόντρα ρόλο της «Φάλον» στη «Φριτέζα» του ΑΝΤ1 και εξηγεί γιατί δεν θέλει να αναφέρεται πλέον στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ρεπορτάζ: Λαμπερές πρεμιέρες στο Open και τα πρώτα σχέδια του καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Τατουάζ: Απολογία σοκ του Ορφέα στη δίκη, στα άκρα η σύγκρουση Άλεξ – Όλγας για την επιμέλεια της μικρής Λήδας.

Συνεντεύξεις: Ο Γιώργος Αυγερόπουλος αναφέρεται σε όσα θα δούμε στο νέο ντοκιμαντέρ «Οι Πειρατές του Αιγαίου» στο Open.

Ακόμη τα μυστικά των τριών κριτών του «Μaster chef» και οι καλύτερες μεταμφιέσεις του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του στο Open.\

Στην ενότητα Life παραδοσιακές συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα, τα μυστικά ομορφιάς που κρύβουν οι βιταμίνες και ο τέλειος συνδυασμός νηστείας και δίαιτας.  

PeopleCaptain MarvelMarvelΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV Έθνος