Ελλάδα | 07.06.2023 19:27

Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης που δέχθηκε δεκάδες μαχαιριές από τον σύντροφό της - «Δεν προηγήθηκε κανένας καυγάς»

Newsroom

Την πρώτη της κατάθεση στις αρχές έδωσε η 36χρονη από την Κρήτη που δέχθηκε επίθεση με δεκάδες μαχαιριές από τον σύντροφό της. Η γυναίκα φέρεται να κατάθεσε πως ο σύντροφός της βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η γυναίκα φέρεται να είπε πως «δεν είχε προηγηθεί κανένας απολύτως καυγάς με τον σύντροφο μου. Ήμασταν στο μπαλκόνι. Αντέδρασε ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά. Κατάφερα να διαφύγω. Βγήκα στο δρόμο. Δεν με ακολούθησε».

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό έγινε στις 6 Ιουνίου, ενώ ο άνδρας αμέσως μετά την επίθεση προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι δικηγόροι του ανέφεραν πως ο άνδρας χρήζει ειδικής ψυχιατρικής στήριξης.

«Φώναζε “βοήθεια” η κοπέλα» – «Ήταν αιμόφυρτη στην αυλή»

Οι κάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά παραμένουν σοκαρισμένοι από την άγρια επίθεση του 36χρονου στη σύζυγό του. Οι κηλίδες αίματος μαρτυρούν τα δεκάδες χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και πόδια αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

«Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο» περιγράφει κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο MEGA. Ο πατέρας του 36χρονου φέρεται να ήταν κι εκείνος που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον γιο του ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί και εν συνεχεία να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα. «Είχε μαζευτεί αστυνομία ,ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά», είπε μάρτυρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτηκατάθεσηειδήσεις τώραεπίθεση με μαχαίρι