Ελλάδα | 20.06.2023 18:52

Ηλεία: «Έστρεψε την κάννη και προς εμένα, αλλά τελείωσαν τα σκάγια» - Τι περιγράφει ο αδερφός του θύματος της ασύλληπτης δολοφονίας

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του αδερφού του κτηνοτρόφου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από συγχωριανό του, το πρωί της Τρίτης (20.06.2023), στην κοινότητα Αγία Τριάδα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία.

Ο ίδιος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του patrisnews, εξήγησε πως ο δράστης πυροβόλησε τον αδερφό του πισώπλατα, από απόσταση περίπου δύο μέτρων, ενώ αμέσως μετά έστρεψε την κάννη και προς το δικό του μέρος, όμως για καλή του τύχη, είχαν τελειώσει τα σκάγια και έτσι κατάφερε να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Είπε επίσης πως το γεγονός ότι τα ζώα τους είχαν βρεθεί νωρίτερα σε έκταση που παλαιότερα εκμεταλλευόταν ο δράστης, ήταν απλά η αφορμή για το φονικό, καθώς από παλιά θύμα και δράστης είχαν συχνά αψιμαχίες.

Τέλος, ο άνδρας σημείωσε πως ο δράστης οπλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό, και ο ίδιος τον χαρακτήριζε δημόσιο κίνδυνο, όμως όπως είπε, κανείς δεν είχε δώσει σημασία μέχρι σήμερα που έγινε το κακό.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών το θύμα

Νωρίτερα την Τρίτη (20/06), συναγερμός σήμανε στην Ηλεία, όταν ένας άνδρας περίπου 40 ετών έχασε τη ζωή του όταν 80χρονος συγχωριανός του άνοιξε πυρ εναντίον του με κυνηγετική καραμπίνα, πιθανότατα λόγω κτηματικών διαφορών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγία Τριάδα (πρώην Μπουκοβίνα ή και Μποκοβίνα) Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία ενώ την υπόθεση αναμένεται να αναλάβουν οι αρμόδιες Αρχές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακτηνοτρόφοςΗλείαδολοφονίαέγκλημα