Ελλάδα | 25.07.2023 13:46

Έγκλημα στη Μενεμένη: Στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε τον 64χρονο και έγραψε «παιδεραστή -1» με το αίμα του

Newsroom

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σύμφωνα με την voria.gr μετά την απολογία του ο 29χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος στη Μενεμένη την περασμένη Πέμπτη με θύμα έναν 64χρονο.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε -όπως και στην αστυνομία- ότι ο 64χρονος τού ζήτησε να πάει στο σπίτι του στην οδό Καζαντζάκη για κάποιες εργασίες, εκεί όμως, όπως είπε, του επιτέθηκε σεξουαλικά. Όπως φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας, ο ίδιος προσπάθησε να ξεφύγει και υπήρξε πάλη ώσπου κάποια στιγμή τα έχασε λόγω θυμού. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος για όσα έγιναν.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν την προφυλάκισή του και ο ίδιος θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 64χρονος κατέληξε από ασφυξία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι από τα πολλά χτυπήματα που δέχθηκε, ενώ στη συνέχεια στραγγαλίστηκε με κορδόνι.

Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Καζαντζάκη την περασμένη Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο δράστης μετέβη στην αστυνομία και παραδόθηκε, υποδεικνύοντας μάλιστα και τον τόπο του εγκλήματος. Μάλιστα σε έναν τοίχο είχε γράψει με το αίμα του 64χρονου «παιδεραστή -1».

Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε άλλους δύο ανθρώπους

Δύο μέρες πριν το έγκλημα, ο 29χρονος είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και ισχυρίστηκε πως σκότωσε δύο ανθρώπους, πετώντας τις σορούς του στον Γαλλικό ποταμό.

Μάλιστα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση, πράξη για την παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή voria.gr

ΜενεμένηέγκλημαΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα