Ελλάδα | 27.07.2023 12:23

Απίστευτο: Άνοιξαν εργοστάσια στη ΒΙΠΕ Βόλου δίπλα στα αποκαΐδια - Υπάρχει επιφυλακή για αναζωπυρώσεις

Newsroom

Απίστευτη είναι η είδηση που δημοσίευσε το gegonota.news πως λίγες ώρες μετά την φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, όπου τις φλόγες έσβησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές, οι διευθυντές δύο εργοστασίων κάλεσαν τους υπαλλήλους να δουλέψουν σήμερα, Πέμπτη, ενώ η περιοχή βρίσκεται σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, τα μεγάλα εργοστάσια όπως η Χαλυβουργία και ο Παπαδόπουλος είναι κλειστά έχοντας σε επιφυλακή τις εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης, ωστόσο άλλες βιομηχανίες έβγαλαν το πρωί λεωφορεία για να μεταφέρουν τους εργαζόμενους για δουλειά, όταν δίπλα υπάρχουν αποκαΐδια!

Υπενθυμίζεται πως χτες, Τετάρτη το υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του έκανε έκκληση να μείνουν κλειστά τα εργοστάσια ώστε να μην κινδυνέψει κανείς από τυχόν νέα εκδήλωση φωτιάς, αλλά και από την εισπνοή διοξινών.

Ωστόσο, η έκκληση αυτή φαίνεται πως αγνοήθηκε.

Σε επικοινωνία του μέσου με την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Εργασίας επιβεβαιώθηκε ότι αρκετά εργοστάσια και βιοτεχνίες λειτουργούν κανονικά. «Δεν ξέρουμε πόσα λειτουργούν αλλά ξέρουμε πόσα δεν λειτουργούν και τα μεγάλα εργοστάσια δεν δούλεψαν» ανέφερε αρμόδια πηγή.

Βόλοςφωτιάυπουργείο Εργασίαςφωτιά τώραειδήσεις τώρα