Ελλάδα | 05.08.2023 12:49

Κρήτη: Ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι - Δίνει μάχη για την ζωή του ο τραυματίας

Newsroom

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 22χρονου άνδρα από τη Μεσαρά, στην Κρήτη, ο οποίος ξημερώματα Πέμπτης πυροβόλησε τον 29χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου με τη σφαίρα στο κεφάλι. Το ένταλμα σύλληψης έρχεται μετά τη λήξη του αυτοφώρου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου που διενήργησε την προανάκριση υπέβαλε στην Εισαγγελία Ηρακλείου τη δικογραφία με τα αποδεικτικά στοιχεία από το βιντεοληπτικό υλικό και μετά την άσκηση διώξεων στον 22χρονο άνδρα από ορεινό χωριό της Μεσαράς για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά άλλου οδηγού με πυροβολισμό και την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος. Ακολουθείται η διαδικασία του εντάλματος σύλληψης.

Οι κάμερες έλυσαν το μυστήριο

Το ένταλμα σύλληψης του 22χρονου, ο οποίος φαίνεται καθαρά σε βιντεοληπτικό υλικό που διαθέτει η Ασφάλεια Ηρακλείου ότι διαπληκτίζεται με το θύμα, εν συνεχεία το αυτοκίνητό του κάνει αναστροφή κυνηγά το θύμα, το φτάνει και ενώ προχωρούν τα αυτοκίνητα παράλληλα τον πυροβολεί με πιστόλι μικρού διαμετρήματος, εκδίδεται μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Πλέον οι αστυνομικές αρχές εξουσιοδοτούνται από την ανακρίτρια Ηρακλείου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 22χρονο που πυροβόλησε τον 29χρονο με άγνωστο προς το παρόν κίνητρο.

Οι κάμερες από τα κλειστά κυκλώματα των επιχειρήσεων της περιοχής έλυσαν το μυστήριο αφού δείχνουν καρέ=καρέ τον διαπληκτισμό, το κυνηγητό και τον πυροβολισμό καθώς και το όχημα του 29χρονου να ντεραπάρει.

Την ίδια ώρα, ο τραυματίας δίνει μάχη για την ζωή του καθώς δεν μπόρεσαν στο χειρουργείο να του αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι.

πυροβολισμόςΚρήτηειδήσεις τώρα