Ελλάδα|26.09.2023 12:26

Κηφισιά: Εννέα συλλήψεις ανηλίκων για την άγρια συμπλοκή και τον ξυλοδαρμό του 15χρονου

Newsroom

Σε εννέα συλλήψεις ανηλίκων, 14 έως 16 ετών, που φέρονται να συμμετείχαν στη συμπλοκή που σημειώθηκε προχθές Κυριακή, το βράδυ, στην Κηφισιά προχώρησε η Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το βράδυ της Κυριακή δύο ομάδες ανηλίκων, από περιοχές της Δυτικής Αττικής και της Κηφισιάς -αντίστοιχα- συναντήθηκαν, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού και συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 15χρονων, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν στην Κηφισιά, το πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και καπέλο, τα οποία απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή

Στο βίντεο που έφερε στο φως το Action24, φαίνονται οι νεαροί να συγκρούονται στον δρόμο και να περνάνε ανάμεσα από διερχόμενα αυτοκίνητα, στον δρόμο κοντά στον Ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκεί είχε δοθεί το ραντεβού, καθώς η μία ομάδα έφθασε στην περιοχή για να λύσουν τις διαφορές τους, με τον Ηλεκτρικό και η άλλη (περίπου 15-20 ατόμων η κάθε μία) περίμενε στον δρόμο κοντά στο σημείο με καδρόνια.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν 2 παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές...» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Ο δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τα σκληρά χτυπήματα με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τα δύο τραυματισμένα παιδιά, τα οποία διακομίσθηκαν στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

«Με τρομάξανε, είχα τη μικρή στις κούνιες και είδα που τρέχανε» δηλώνει σοκαρισμένη μητέρα που βρισκόταν με την κόρη της στο Άλσος Κηφισιάς.

συλλήψειςξυλοδαρμόςΚηφισιάειδήσεις τώραανήλικοι