Ελλάδα | 20.11.2023 18:46

Σοκ στο Περιστέρι: Βίντεο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από συμμαθήτριες - «Φοβάμαι για τη ζωή της»

Newsroom

Σοκ προκαλεί βίντεο από νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων. Στις εικόνες φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου κοριτσιού σε γυμνάσιο στο Περιστέρι, από συμμαθήτριές του.

Το θύμα είναι πεσμένο στο έδαφος και δέχεται επίθεση από τρία άλλα κορίτσια στο προαύλιο του σχολείου τους. Η μία από τις μαθήτριες χτυπά την 14χρονη προκειμένου να μη σηκωθεί, όσο μία άλλη τη σέρνει από τα μαλλιά, τη χτυπάει και της ρίχνει κλωτσιές στην πλάτη. Όταν το θύμα προσπαθεί να ξεφύγει, δέχεται δυνατές κλωτσιές στα πόδια του.

«Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου»

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στο Star και συμπλήρωσε ότι, «πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε και τέτοια…».

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι, τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού παρακολουθούν δεκάδες συμμαθητές του, οι οποίοι, μάλιστα, αντί να προσπαθήσουν να χωρίσουν τα κορίτσια, κάθονται και παρακολουθούν τραβώντας βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τις τρεις μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, ενώ μήνυση υπέβαλλαν οι γονείς του θύματος.

Γονείς μαθητών και μαθητριών του σχολείου συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (20/11) έξω από το γυμνάσιο στο Περιστέρι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας. Ο ειδικός Αστυνομικός Διοικητής Μπαλάσκας σημείωσε ότι, «μεγάλη ανησυχία υπάρχει στην ελληνική αστυνομία. Έχουμε σαφή πλέον αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας η οποία ξαφνικά μετατρέπεται σε σκληρή. Όλες οι ενέργειες της αστυνομίας είναι σε συνάρτηση και με άλλα υπουργεία και να βρουν λύσεις».

Περιστέριμαθήτριεςβίαανήλικοιειδήσεις τώραξυλοδαρμός