Ελλάδα | 08.12.2023 11:37

Συγκινεί η μητέρα της 43χρονης από τη Σαλαμίνα: «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω»

Newsroom

Ξέσπασμα έκανε κατά του δράστη έκανε η μητέρα της 43χρονης Γεωργίας, που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Σαλαμίνα. «Τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα ό,τι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα…», είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Ακόμη, επέκρινε και τη στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στη Σαλαμίνα όταν πήγε το θύμα να καταγγείλει τον 71χρονο, καθώς σύμφωνα με την μητέρα της: «Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι».

«Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα», είπε ακόμα για την δολοφονημένη κόρη της.

«Να με συγχωρέσει»

Συγκίνηση προκαλούν και τα λόγια που απευθύνει στην κόρη της, λίγες ώρες πριν την κηδεία της.

«Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της», αναφέρει.

Είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία ο 71χρονος και είχε αλλάξει την ταυτότητά του

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο δράστης, το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία σε βάρος του, που είχε γίνει το 2013.

Ωστόσο, δεν είχε συλληφθεί και δεν εξέτισε την ποινή του, καθώς είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει το πατρώνυμο αλλά και το μητρώνυμο, με αποτέλεσμα στην αστυνομία να μην γνωρίζουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

ενδοοικογενειακή βίαδολοφονίαειδήσεις τώραΣαλαμίνα